Detta lagas och poleras i nya Witcher 3-patchen

Detta lagas och poleras i nya Witcher 3-patchen

Det smärtar oss oerhört, men CD Projekt har släppt sin sista The Witcher 3-expansion. Blood and Wine är dock oerhört bra men däremot inte befriat från buggar. 1.22-patchen har precis släppts lös och lagar och polerar en mängd buggar och saker, främst sådana som kommit till på grund av just Blood and Wine.

Hela listan hittar ni här. Det som bland annat fixas är svävande kroppsdelar efter fiendeexplosion och den försvinnande hästsvansen hos Roach. 1.22 ser också till att stalkern, en högadlig dam i rött, slutar opp med att följa efter Geralt. (Det är jobbigt att vara populär.) Dessutom poleras inventoryn ytterligare.

Blood and Wine släpptes för en månad sedan och i sin recension konstaterade undertecknad: “Lika mycket som det är en avskedsgåva till fansen känns Blood and Winesom teamets avskedsskål till Geralt. Att de vill ta farväl med solsken i blick borde inte passa seriens cyniska rötter men resultatet känns i hjärtat.”

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts