Det här ingår i Bioshock-samlingen

Det här ingår i Bioshock-samlingen

Tidigare idag rapporterade vi om läckor kring Bioshock-samlingen. Nu har 2K tydligen tröttnat på att försöka vaska ur båten och har avslöjat allt. Bioshock: The Collection släpps i Europa den 16 september, och innehåller remastrade versioner av Bioshock, Bioshock 2 och Bioshock Infinite.

Blind Squirrel Games är ansvariga för det tekniska arbetet, mycket passande med tanke på att studion tidigare samarbetade med Irrational under utvecklingen av originalversionen av Bioshock Infinite. Samlingen inkluderar allt singleplayer-dlc, och innehållsförteckningen ser ut så här.

Bioshock

  • Director’s Commentary: Imagining Bioshock, en videoserie med Ken Levine
  • Museum of Orphaned Concepts
  • Challenge Rooms

Bioshock 2 (innehåller inte multiplayer)

  • Minerva’s Den
  • Protector Trials

Bioshock Infinite

  • Clash in the Clouds
  • Burial at Sea: episod 1 och 2
  • Columbia’s Finest

Det förblir oklart om samlingen är värt något för de pc-spelare som redan äger allt med namnet Bioshock, men för de av oss hoppade över de hyllade expansionerna lär det absolut vara värt en titt. Här är trailern från tidigare idag.

BioShock: The Collection Announcement Trailer

Relive the depths of Rapture and sail through Columbia in BioShock: The Collection! Remastered for current-gen, this edition includes all three #BioShock games, complete with all single-player DLC and a never-before-seen video series with commentary from Ken Levine. Available September 13, 2016 on PlayStation 4, Xbox One, and PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts