Det här får du om du förhandsbeställer Mafia III

Det här får du om du förhandsbeställer Mafia III

Hangar 13 gjorde ett fint jobb med att trumma upp Mafia III-hajpen under E3. Vi föreslår att du kollar in den här schyssta presentationen om du ännu inte gjort det. Den är ganska bra. Dagens klipp är inte fullt lika spännande, men om du undrat över vad du får om du eventuellt förhandsbeställer spelet så har vi ett svar nu.

Materialet i fråga kallas Family Kick-Back och består av tre bilar – Lassiter Leopard, Smith Moray MX100 och Berkley Stallion – och hagelbössan Gator, krypskyttegeväret Camo och kulsprutepistolen Trench 1938. Verkar inte vara så mycket att hänga i granen direkt, vilket förmodligen bara är positivt eftersom förhandsbeställningar är djävulens påfund. Enligt mig då.

Mafia III lanseras den 7 oktober.

Mafia III Family Kick-Back Trailer [EN PEGI]

Building a criminal empire takes muscle and firepower. As the new boss in town, your new family is showing their loyalty with territory Kick-Back gifts. Pre-order Mafia III and get the bonus Family Kick-Back digital download, three exclusive vehicles and weapons to help you take down your enemies and own the city.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts