Det här är på gång i Doom

Det här är på gång i Doom

Förra veckan berättade vi att Id Software tagit tillbaka ansvaret över Dooms onlinedel. Nu har vi fått reda på fler detaljer om den omedelbara framtiden för spelet. Bethesdas Gary Steinman har skrivit en bloggpost fullmatad med information.

Prova en demoversion. Spelets första uppdrag är gratis för alla. Gå bara in på spelets Steam-sida och ladda ner demoversionen. Men det finns en hake – demon är endast tillgänglig under E3-veckan, så om du vill prova på Doom får du skynda på lite grann.

Helvetet kommer till Snap Map. Dooms verktygslåda Snap Map utökas med nya visuella teman baserade på helvetet, nya vapen, föremål, props och logic options. Nya funktioner, såsom enspelarkampanjens populära vapenhjul, adderas också för att hjälpa Snap Map-entreprenörer att skapa djupare enspelarupplevelser. Alla uppdateringar är gratis. Det ska också bli lättare att hitta och spela nytt innehåll i Snap Maps hubb.

Nya spellägen. Under den kommande månaden kommer Id släppa två nya multiplayerlägen. Det handlar om Exodus (capture the flag med en flagga) och Sector (beslagta och håll specifika zoner för att vinna). Senare i sommar kommer tre nya free-for-all-lägen, däribland Classic, vilket vi hastigt och lustigt översätter till ren deathmatch. Alla spellägen kommer vara spelbara på nuvarande och framtida kartor och är gratis.

Det första dlc-paketet fokuserar på multiplayer. Unto the Evil inkluderar tre nya kartor (Offering, Cataclysm och Ritual), en ny spelarkontrollerad demon (Harvester), ett nytt vapen (UAC EMG Pistol) och ett stycke ny utrustning (Kinetic Mine). Spelarnas möjligheter att skräddarsy sina Doom-dudes utökas rejält med nya armor sets, mönster, färger och taunts. Slutligen innehåller Unto the Evil också nya hackmoduler. Det här dlc-paketet betecknas som “premium” vilket innebär att det kommer åtföljas av en prislapp. Det släpps nästa månad.

Vad tycker du om Dooms onlinedel? Är dessa nyheter tillräckliga för att locka dig tillbaka, eller älskar du onlinematcherna som de är?

DOOM: 2016 #BE3 Showcase Presentation

The fight continues, DOOM Marine. There’s a lot more DOOM for you to enjoy, and we gave you a first-look at what’s in store at this year’s #BE3 Showcase. id Software’s Marty Stratton reveals all the new free content coming to DOOM, including new SnapMap tools and Hell visual themes, plus new multiplayer modes including fan favorites like Classic Deathmatch, capture the flag, and capture & hold.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts