Dead Rising 4 släpps i december

Dead Rising 4 släpps i december

Dead Rising 4 utannonserades på Microsofts presskonferens, både till Xbox One och Windows 10. Lanseringsfönstret placerades kring julsäsongen, men någon närmare information fick vi inte. Nu har emellertid det exakta releasedatumet (den 6 december, närmare bestämt) läckt ut via Microsofts onlineaffärer, först via Xbox-butiken och kort därefter Microsoft-butiken.

Men, och det här är viktigt, Dead Rising 4 listas endast för Xbox One i Microsoft-butiken tills vidare, och någon sida för spelet existerar överhuvudtaget inte i sektionen för Windows-spel. Detta – tillsammans med det faktum att “Play Anywhere” aldrig nämnts i relation till spelet och att det aldrig fick en exklusivitetsstämpel under Microsofts presentation – kan innebära att Windows 10-versionen får ett senare releasedatum. Det vore förvisso märkligt om så vore fallet med tanke på hur Microsofts övriga spel hanteras, men vi vågar inte vara hundra procent säkra riktigt ännu.

Här är E3-trailern om du fortfarande inte sett den.

Dead Rising 4 E3 Announce Trailer

Dead Rising 4 E3 Announce Trailer – The ultimate zombie slayer returns in an all-new action packed thrill ride. Let the Slay Ride Begin in Dead Rising 4.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts