Datum och filmfest från gigantiska Ghost Recon Wildlands

Datum och filmfest från gigantiska Ghost Recon Wildlands

Ubisoft inledde sin E3-fest med spelet som avslutade den förra: Ghost Recon Wildlands. Spelet ger oss ett “tänk om”-scenario där en mexikansk drogkartell tagit över hela freakin’ Bolivia. Du kan spela actionäventyret ensam eller slå dig samman med tre kompanjoner. Uppdraget är dock detsamma: störta kartellen.

De två filmerna ger oss gott om gameplay (och en del story) och visar vad gott samarbete kan leda till. Ubisoft lovar att spelet blir deras största öppna värld någonsin, vilket inte vill säga lite.

Ghost Recon Wildlands släpps den 7 mars nästa år.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Fight for the Wildlands – E3 2016 [US]

In Ghost Recon Wildlands the fight against the Santa Blanca Cartel is just beginning. Watch the latest trailer and see how four spec ops experts will dismantle a massive and powerful drug syndicate. Ghost Recon Wildlands releases March 7, 2017.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Gameplay Walkthrough: El Pozolero Takedown Mission – E3 2016 [US]

Watch the world premiere gameplay walkthrough of Ghost Recon Wildlands and see just a few options at your disposal when taking down the Santa Blanca Cartel as a four-man squad of spec ops pros. Ghost Recon Wildlands releases March 7, 2017.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Cartel Cinematic – E3 2016 [US]

The Santa Blanca Cartel controls the Wildlands and its people, and the Ghosts are on a mission to disrupt the organization’s grip on Bolivia. Ghost Recon Wildlands releases March 7, 2017.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts