Allison Road lades ner på grund av teamets splittring med Team 17 – men är det hela sanningen?

Allison Road lades ner på grund av teamets splittring med Team 17 – men är det hela sanningen?

Vi har fortfarande svårt att acceptera Allison Roads nedläggning. När vi fick veta det var informationen knapphändig. I ett uttalande på spelets Facebooksida får vi lite mer info. Med betoning på lite.

– Efter noga övervägande från både Team 17 och oss själva har vi kommit fram till det gemensamma beslutet att avsluta samarbetet vilket gällde att Allison Road skulle ges ut under Team 17-flagg. Ibland går inte saker som man vill då utvecklande och utgivning har många komplexa lager… Vi skulle speciellt vilja tacka alla för deras stöd genom allt, det har och kommer alltid vara uppskattat!

Frågor lämnas obesvarade. Varför inte gå tillbaka till Kickstarter? Leta efter en annan utgivare? Att spelet plötsligt dör utan utgivare utan att ens ha haft en från början är svårt att greppa. Även om det i praktiken inte borde vara slutet för Allison Road har det korta uttalandet något väldigt slutgiltigt över sig. Sajten är dessutom nere. Antagligen vet vi inte hela sanningen eller också kanske det verkligen finns en förbannelse som vilar över P.T.-liknande spel!? Vi får kanske aldrig veta.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts