Då släpps nya South Park-rollspelet

Då släpps nya South Park-rollspelet

South Park: The Fractured But Whole har troligtvis världens bästa undertitel. Under sin E3-fest berättade Ubisoft, Trey Parker och Matt Stone varför det också blir bättre än föregångaren. Fisarna, till exempel, var legendariska sist men ska den här gången göra kaos med både tid och rum. All righty then.

Premissen är att South Park-ungarna leker superhjältar och att ett inbördeskrig pågår – p.g.a. att de inte kan enas om planerna för sitt superhjälte-ip. Du bygger din egen superhjälte-kid genom att välja och vraka bland olika klasser. Striderna är dessutom mer taktiska den här gången. Sweet. Det här blir bra.

South Park: The Fractured But Whole släpps den 6 december.

South Park: The Fractured But Whole Trailer – E3 2016 [US]

Cartman is determined to turn Coon and Friends into the biggest superhero franchise of all time. “South Park: The Fractured But Whole” will be available on Xbox One, PlayStation 4 and PC – December 6. For more info, checkout SouthParkGame.com.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts