Cuphead inte bara en bossfest – numera också ett plattformsspel

Cuphead inte bara en bossfest – numera också ett plattformsspel

Cuphead har från början fångat mången hjärta, tack vare estetiken som vore det Disney från 40-talet. Dock har genrevalet oroat. När jag först såg det föll jag som en fura, men när jag fick veta att det var en bossfest och inte innehöll några plattformsbanor över huvud taget tappade jag gnistan. Bosstemat passar förstås en nischad grupp spelare men att ha både traditionella banor och avsluta dem med bossar hade tilltalat många fler. Right?

Lyckligtvis insåg teamet just detta. Cuphead har expanderat och som du ser i trailern undertill (tack IGN) finns det numer även plattformar och inte bara bossar. Hurra för variation!

Cuphead släpps senare i år till pc – och Xbox One. Räkna därför med att se mer under Microsofts E3-show på måndag klockan 18:30 (alla E3-tider).

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts