Crackdown 3 kommer också till Windows 10

Crackdown 3 kommer också till Windows 10

Vänner av ordning kanske noterade den distinkta frånvaron av Crackdown 3 under Microsofts presskonferens. Helt svältfödda på nyheter kring titeln behöver vi dock inte vara. Dave Jones, creative director hos Reagent Games, bekräftar att Xbox One-spelet även kommer till Windows 10.

– Idag kan vi bekräfta att Crackdown 3 kommer bli tillgängligt till både Xbox One och Windows 10-datorer. Det kommer att vara en “Play Anywhere”-titel, så du kan köpa spelet till det ena formatet och fortsätta spela på det andra.

Spelet släpps först 2017 och det verkar som att multiplayerdelen orsakat svårigheter för utvecklarna.

Crackdown 3 är ett spel byggt för framtiden med en multiplayerupplevelse som kommer omdefiniera hur det känns att spela spel, fortsätter Dave Jones. Medan vi arbetade med den insåg vi att vårt ursprungliga mål att leverera multiplayerdelen i sommar skulle bli utmanande om vi inte tummade på storleken, omfattningen och kvaliteten. Prioritet nummer ett är att leverera en upplevelse spelare aldrig sett förut, i en skala som tidigare ansetts vara omöjlig. Om vi skulle ha hållit oss till det ursprungliga schemat skulle vi ha äventyrat det målet.

– Även om vi inte kommer vara på E3 kan vi knappt bärga oss inför att få visa er framtiden för Crackdown 3 snart.

Om du är obekant med Crackdown 3 kan du kolla in den här demonstrationen från fjolårets Gamescom-mässa.

17 Minutes of Explosive Crackdown 3 Gameplay – Gamescom 2015

Crackdown creator Dave Jones takes us through the technical aspects of Crackdown 3 and lets us get some hands on time blowing things up.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts