Charmigast på E3? Lego Star Wars: The Force Awakens, förstås

Charmigast på E3? Lego Star Wars: The Force Awakens, förstås

Lego-spelen är legio och standarden har också sjunkit i takt med att klossiga världar prånglats ut. Lego Star Wars: The Force Awakens är ett nytt hopp. Kanske kan TT Games slå tillbaka med återkomsten av det som blev deras stora genombrott: Star Wars.

E3-trailern är ett tre minuter långt charmtroll som visar att hjärtat är på rätta stället. Oroväckande nog får vi inte se skymten av hur det faktiskt ser ut i spelform, för det är ju däri det har brustit på senare år. Officiella sajten lovar dock exklusiva banor som utspelar sig mellan Jedins återkomst och The Force Awakens tillsammans med bättre AI och ett trimmat system för byggande. Det låter ju lovande och snart är det upp till bevis.

Spelet släpps den 28 juni.

 

LEGO Star Wars: The Force Awakens – E3 Trailer

The Force, it’s calling to you. – Take your first steps and download the free demo for LEGO Star Wars: The Force Awakens on PlayStation 4

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts