CD Projekt drar esset ur rockärmen – fristående Gwent avslöjat

CD Projekt drar esset ur rockärmen – fristående Gwent avslöjat

Vi visste att CD Projekt skulle närvara på E3. Vi visste att de inte skulle visa vare sig Cyberpunk 2077 (men vi slutade inte hoppas!) eller något från Witcher 3 (den berättelsen är avslutad). Under Microsofts E3-show visade det sig varför den polska studion var där: Gwent.

Ryktet visade sig stämma. Gwent: The Witcher Card Game släpps redan i september och inkluderar multiplayer (mellan plattformar!) och en solokampanj för ensamvargen. (Om än inte den vita vargen.) Gå till playgwent.com för att registrera dig för betan.

GWENT: THE WITCHER CARD GAME || Announcement Trailer (30s.)

Join in The Witcher universe’s favorite card game! In GWENT, you clash with your friends in fast paced duels that combine bluffing, on-the-fly decision making and careful deck construction. Play your cards right and manage a three-row battle formation as you unleash your hand over a best-of-three series of rounds.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts