Bygg bas på dinosaurie – ARK levererar!

Bygg bas på dinosaurie – ARK levererar!

Vad vore en PC Gamer-show utan dinosaurier? Det är en fråga vi inte har något svar på, för just ARK: Survival Evolved drog ner applåder under pågående fest. Strax blir det filmfest, i vilken du får se prov på en mobil bas på en dinosaurs rygg. Det ser enormt ut! På alla sätt möjliga.

Men vänta, det är inte allt! Vi får också se mer från två moddar som snart blir en officiell del av spelet. I den ena kan du spela som ett djur istället för människa. Alternativen inkluderar bland annat björnar, vargar och hajar. Primitive+ är också en mod som utökar rollspelsaspekten hos ARK. Mycket mer om detta och det andra ser du i de tre purfärska filmerna undertill.

Ark: Survival Evolved – Redwood trailer – PC Gaming Show 2016

The Ark ‘Redwood’ trailer debuted at the 2016 PC Gaming Show, with the largest dinosaur the game will ever have.

Ark – Primal Survival Trailer – PC Gaming Show 2016

The official mod that will let you play Ark as an animal.

Ark: Survival Evolved Primitive+ Trailer – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts