Blood Knights och DirectX 12 äntrar Total War: Warhammer idag

Blood Knights och DirectX 12 äntrar Total War: Warhammer idag

BloodTotal War: Warhammers (recension) första stora uppdatering innebär att vampyrlika Blood Knights galopperar in på slagfältet.

– De som en gång tillhörde riddarorden Knights of the Blood Dragon övervanns och tilldelades blodkyssen av vampyren Walach av Harkonfamiljen. I odöd form är deras färdigheter inte mindre fruktade: de tillhör det kraftigaste kavalleriet i den gamla världen, står det bland annat i patchnoteringarna där du kan läsa mycket mer om dem.

Patchen inkluderar också fem nya flerspelarkartor, ombalansering av enheter och förändringar i AI:n vilket gör belägringar mer utmanande. Detta är bara en av många planerade uppdateringar så även om bitarna du kanske hoppades på inte rättas till den här gången är chansen stor att du till sist blir bönhörd.

Patchsläppet väntas ske klockan 15:00 vilket också innebär att du kan testa spelet DirectX 12-läget som går in i betafas. Ordet du söker är beta, ty Creative Assembly erkänner utan omsvep att det ännu finns “en rad utomordentliga problem att lösa”.

blood knights warhammer total war

 

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts