Blizzard pratar balansförändringar i Overwatch

Blizzard pratar balansförändringar i Overwatch

Blizzards Jeff Kaplan har pratat med Eurogamer om den omedelbara framtiden för deras hjältebaserade onlineskjutare Overwatch. McCree kommer försvagas medan D.Va planeras bli starkare.

– Vi vill att McCree ska vara en motvikt för karaktärer som Tracer, Genj och Reaper. Just nu är vi inte förtjusta i hur han fullständigt slaktar tanks. D.Vas buffar kommer ta lite längre tid att åtgärda, men McCrees balansering borde komma ganska snart. D.Va är inte i en horribel position, vi känner bara att vi borde kunna förbättra den lite medan McCree orsakar en hel del oro i communityt. Vi vill försäkra oss om att spelarna vet att vi är responsiva.

Det är oklart exakt när balanseringarna kommer implementeras, men Kaplan bekräftade att en större uppdatering är på väg. Competitive Play återvänder i slutet av juni och med det kommer en längre säsong, ett mer skicklighetsbaserat system utan säkerhetsnät och en dynamisk kö för matchmaking. Vår recension av Overwatch kan läsas här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts