Bildspecial – om Witcher hade varit hårdkokt noir

Bildspecial – om Witcher hade varit hårdkokt noir

Mycket av Geralts äventyr i Witcher-spelen (och för all del: böckerna) bygger på mysterium och en hjälte som lika ofta som han jagar monster jagar svar på gåtor. Detta är något som illustratören Ástor Alexander tagit fasta på i sin tredelade serie som influerats av Geralts äventyr och de tre kvinnorna i hans liv: Ciri, Triss och Yennefer. Istället för en fiktiv medeltid landar vi i en hårdkokt noir. Detaljarbetet är utsökt. Kolla Yens typiska pälskrage, hur Triss och Geralt tänder sina cigaretter och symbolerna på pistolen.

Detta är inte första gången Alexander tolkar spel med utsökt resultat. Kollar du in hans Tumblr hittar du bland annat Nintendos Zelda-serie som renässansmålningar och Bioshock, också det spelet som hårdkokt deckare. Ja, det är prec lika vackert som det låter.

faeqdassw7kugdrpsr9m

ivciqbavxohqnklfidtt

hhjwli144vm6ky4klfz6

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts