Bethesdas två kommande titlar – lika stora som Skyrim och Fallout 4

Bethesdas två kommande titlar – lika stora som Skyrim och Fallout 4

Trots att de levererade Fallout 4 för ett halvår sedan vägrar Bethesda slå av på takten. I pipen har de tre spel, varav ett är The Elder Scrolls VI, medan de andra två är okända. Det kommer de vara även när du har läst färdigt den här nyheten, men Bethesdas Pete Hines berättar för IGN två saker om de två spelen:

  • De kommer att vara lika stora som ett Bethesdarollspel. Tungt.
  • De släpps tidigare än The Elder Scrolls VI. Tungt, men kanske på ett annat sätt för somliga fans.

Den senare nyheten är möjligen inte vad spelarna som längtar efter nästa Elder Scrolls ville höra. Vi har ännu inget releasedatum för sexan men ska Bethesda släppa två tunga rollspel innan det spelet, tja, då blir väntan antagligen betydligt längre än vad vi trodde.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts