Bethesdas E3-show klockan 04:00 – Vi livestreamar ALLT!

Bethesdas E3-show klockan 04:00 – Vi livestreamar ALLT!

I fjol golvade Bethesda oss fullständigt med Fallout 4Dishonored 2DOOM och tidstjuven Fallout Shelter. Vad ska de hitta på i år? Är det ens möjligt att slå fjolåret? Upp på tå nu, Bethesda.

Dishonored 2 är på förhand det stora dragplåstret men, som du läst i vår E3-special, ryktades det om uppföljare till WolfensteinThe Evil Within och Prey. (Ja, Prey 2 förtjänade ett bättre öde.) Att hoppas på The Elder Scrolls VI är kanske att ta i. Däremot känns dlc till DOOM och Fallout 4 som två säkra kort.

Bethesda – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts