Bethesda jobbar (ännu) inte på The Elder Scrolls VI

Bethesda jobbar (ännu) inte på The Elder Scrolls VI

Vi fick definitivt inte se The Elder Scrolls VI under E3 men Todd Howard bekräftade åtminstone att Skyrim-uppföljaren en dag blir verklighet, men också att väntan kommer att bli lång. Nu bekräftar Bethesdas Pete Hines å sin sida, via en tweet, att det är ett arbete som ännu inte har startat: “Vi jobbar inte på TES6 just nu”. För våra brittiska kollegor klargör Hines:

– Howard sa att vi ska göra det. Han sa aldrig att det var under utveckling.

Det kommer nog inte som en chock. Samma Hines berättade ju för ett par veckor sedan att Bethesda kommer göra två nya rollspel, lika stora som Fallout 4 och Skyrim, och att dessa ska släppas innan The Elder Scrolls VI. Tålamod, som sagt. Tålamod.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts