Berättelsebundle från Humble Bundle

Berättelsebundle från Humble Bundle

Åren går men Humble Bundles kvaliteter består. Alla spelpaket är inte fantastiska men den senaste är just detta. Humble Narrative Bundle är vad den låter som och är ett måste för dig som gillar välskrivna spelberättelser, inte minst sådana som sticker ut ur mängden. “Betala vad du vill”-nivån ger dig det kritikerrosade Her Story, det Rikard Olsson-rosade Read Only Memories och det inte fullt så Erik Bergérus-rosade Cibele.

Betalar du mer än genomsnittet (i skrivande stund strax över 30 kronor) lägger vi på Double Fines Kickstarterpionjär Broken Age, 80 Days och de första två delarna i Steve Jackson’s Sorcery. Men vänta, det kommer mer! Belöningen för att punga ut 80 kronor är Shadowrun: Hong Kong Extended Edition, ett spel Joakim Kilman kan tala sig varm om länge, länge. Det här paketet är månne inte för dig som dyrkar högoktanig action (och inget annat) men för dig som går igång på att sitta framför brasan, med en kopp te och en god bok i knät har vi svårt att tänka oss något bättre.

Humble Narrative Bundle säljs till och med den 14 juni.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts