Bekräftat: Forza Horizon 3 till pc – nu med trailer

Bekräftat: Forza Horizon 3 till pc – nu med trailer

Tidigare idag läckte Forza Horizon 3 som ett såll. Läckan påstods vara hundraprocentigt korrekt – vilket nu visar sig stämma. Under pågående presskonferens har Microsoft avtäckt Horizon 3 till Windows 10 (och Xbox, förstås). Spelet äger rum i Australien och stöder co-op för fyra – kanske till och med mellan konsol- och pc-spelare? precis som Gears of War 4 i så fall.

Och här har vi en glänsande ny trailer.

Forza Horizon 3 Official E3 Trailer

Forza Horizon 3 Official E3 Trailer – In Forza Horizon 3, you’re in charge of the Horizon Festival. Customize everything, hire and fire your friends, and explore Australia in over 350 of the world’s greatest cars, including the debut of the 2017 Lamborghini Centenario.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts