Battlefield 4:s Second Assault-DLC just nu gratis

Battlefield 4:s Second Assault-DLC just nu gratis

I väntan på Battlefield 1 kommer EA släppa en del DLC-paket till såväl Battlefield 4 som Hardline helt utan extra kostnad, under en begränsad tid. Till och med 28 juni är BF4:s Second Assault gratis på Origin. När du väl aktiverat det är paketet ditt för alltid.

Second Assault inkluderar bland annat fyra kartor från Battlefield 3 uppdaterade med Frostbite 3-motorn och fem remastrade vapen. Det återstår att se vilka andra DLC:s som blir gratis men räkna med att vi kommer hålla våra falkögon öppna. Dessutom har EA aldrig varit kända för sin lågmälda marknadsföring och till och med ett sådant här erbjudande föräras en egen trailer. Ligger du inte och trycker under en sten lär du med andra ord märka när det vankas gratis DLC-godis nästa gång.

Flashback with Battlefield 4 Second Assault for Free

From June 21 to June 28, you can get Battlefield 4 Second Assault for free from Xbox Live, PlayStation Network and Origin, featuring four of the most fan-favorite maps from Battlefield 3. Don’t wait too long, though, because you only have until June 28 to snag these throwback maps for free.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts