Åtta minuter från vintrigt vackra Syberia 3

Åtta minuter från vintrigt vackra Syberia 3

Jag vet inte hur det är med er, men jag gav upp hoppet om Syberia 3 för länge sedan. “Ge upp”, har jag sagt. “Det kommer inte hända.” Sällan har jag känt sådan glädje över att tvingas äta upp mina ord, för Benoît Sokals äventyr lever i högsta grad och ska släppas den första december. Och se – här har vi åtta minuter från E3.

Det har hunnit gå tolv år sedan Syberia II släpptes och den stora skillnaden, åtminstone grafiskt, är att spelet numer är i 3d. De förrenderade bakgrunderna är ett minne blott vilket innebär att kameran kan röra sig fritt och visa mer av omgivningarna. Du kan kontrollera spelet på två olika sätt, antingen genom det konventionella pekandet och klickandet, eller via kontroll som logiskt nog ger direkt kontroll över Kate. Men även om tekniska landvinningar har gjorts verkar det som om samma gamla Syberia-känsla är intakt.

För ett par veckor sedan berättade vi mer om bakgrunden till berättelsen i Syberia 3. Läs om den här.

 

Syberia 3 – Gameplay with commentary E3 2016

Syberia 3 – Gameplay with commentary E3 2016

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts