Arvet efter Myst – Obduction släpps i juli

Arvet efter Myst – Obduction släpps i juli

Efter nästan ett års försening står det klart att Obduction släpps den 26 juli. Hurra! Låt oss fira med en ny trailer.

Obduction lyckades efter en nagelbitande Kickstarterkampanj ta sig i mål. Konstigt hade ju varit annars då det är en tematisk uppföljare till en av tidernas största klassiker: Myst. Precis som i förlagan spelar du ur förstaperson och omgivningarna går från mänskliga till overkliga. Vilket är naturligt, då du träder in i rollen hos en stackare som förs bort från jorden till en av flera utomjordiska världar. Målet är förstås att ta dig hem och bli inte förvånad om du tvingas lösa en lång rad hjärnslitande pussel på vägen.

Vi kommer självklart att recensera Obduction när tiden är inne. Det släpps även till Oculus Rift.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts