Arsenalen i det nya Worms-spelet

Arsenalen i det nya Worms-spelet

Jag älskar Worms. Worms 2 och Worms Armageddon är sanna barndomsklassiker, och jag har spelat Worms Reloaded online i 155 timmar (jag kontrollerade just siffran på Steam). De små gynnarnas klassiska chibi-utseende med överdimensionerade ögon och överdrivet minspel är inbränt i min hjärna tillsammans med de fullständiga röstinspelningarna jag och min kompis gjorde för våra älskade kryp.

Men till och med Worms går framåt, och kommande Worms WMD bjuder på en aggressiv ny look för de ryggradslösa kämparna (jag är osäker på om jag gillar den). I den nya trailern nedan får vi prov på arsenalen, och betryggande exempel på klassiker som ninjarepet och den heliga handgranaten. Återkomsten av viktiga strategiska pjäser som Bunker Buster och Sentry Gun gläder också Reloaded-puritaner som undertecknad.

Ett antal nyheter visas också upp, som ett tungt maskingevär, ett krypskyttegevär (hagelbössan brukar ju traditionellt fylla den rollen), återkomsten av de tidigare spelens eldkastare, kedjeblixtar, agila gamla damer och en dödlig satelitattack kallad Omg Strike. Gott om verktyg att ha ihjäl motståndet med alltså.

Worms WMD har inget fastslaget releasedatum, men kommer släppas någon gång innan året är slut. Är du lika tveksam till maskarnas nya utseende som jag?

Worms W.M.D – Classic & New Weapons!

Are you ready to unleash over 80 weapons in Worms W.M.D? From your favorite classics to new, inventive and intriguing weapons to get your destructive juices flowing the Worms are ready for war! Oh, there’s also now an Orbital Satellite than melts land…keep an eye out for that one.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts