Arma 3-modd blir eget spel

Arma 3-modd blir eget spel

Playerunknown, upphovsmannen bakom den populära modden Battle Royale till Arma 3, har inlett ett samarbete med koreanska Tera-utvecklarna Bluehole. Tillsammans kommer de skapa Playerunknown’s Battlegrounds, ett helt nytt spel baserat på Battle Royale (modden, inte filmen).

Playerunknown’s Battlegrounds kommer byggas i Unreal 4-motorn och ha stöd för upp till 64 spelare samtidigt i episka slag på en avlägsen ö. Strategiska beslut väger lika mycket som träffsäkerhet , och spelare måste hitta vapen, fordon och förnödenheter inom en ständigt krympande zon som till slut tvingar fram desperata man-mot-man-strider.

– Jag har alltid velat göra ett eget spel av modden jag gjorde för Arma-spelen, säger Brendan “Playerunknown” Greene i ett pressmeddelande. Samarbetet med Bluehole ger mig de resurser och den kreativa frihet jag behöver för att skapa den upplevelse som jag alltid föreställt mig. Vi har ett suveränt team på plats, och vårt mål är att skapa en realistisk sandlådeupplevelse med djupt gameplay och stark stridsmekanik.

Playerunknown’s Battlegrounds har tills vidare inget releasedatum, men vi kommer få mer information inom en snar framtid. Förhoppningsvis även skärmdumpar i vettig upplösning.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts