Allison Road skrotas, går samma väg som Silent Hills

Allison Road skrotas, går samma väg som Silent Hills

När Konami ställde in Silent Hills riktades många blickar istället mot Allison Road, som på många sätt påminde om P.T. (Silent Hills demo). Nu går Allison Road samma öde till mötes. Ännu är informationen knapphändig men tweeten från spelets officiella konto är omöjlig att missförstå:

– Hej alla. Sorgligt nog har Allison Road lagts ner. Uttalande kommer om några dagar. Tack för allt stöd. Det är väldigt sorgligt att det blev så här.

Allison Road skulle kickstartas men när Team 17 gick in som utgivare lades crowdfundingkampanjen ner. Möjligen beror nedläggningen på att Team 17 dragits sig ur. Kanske rör det sig om en förbannelse alla P.T.-liknande spel kommer drabbas av för all framtid. Vi vet inte. Vad som står klart är att beskedet är väldigt ledsamt och att vi inom några dagar ska få veta mer.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts