Alla kartor gratis till Titanfall 2

Alla kartor gratis till Titanfall 2

Titanfall 2 premiärvisades under Electronic Arts presskonferens igår kväll. Vi fick reda på att spelet kommer innehålla en singleplayer-kampanj, sex nya titaner, ett djupt progressionssystem och en jäkla grappling hook (årets speltrend?). Inte nog med det, våra kollegor berättar att Respawn lärt sig av hur de hanterade dlc i det första spelet.

– En av de saker vi lärde oss med det första spelet är att vi inte ska sälja kartor längre, säger Jon Shiring, lead programmer hos Respawn. Alla spellägen och alla kartor som släpps till Titanfall 2 efter lanseringen kommer att vara gratis.

Det här innebär ju inte att spelet kommer vara fritt från mikrotransaktioner, en kvalificerad gissning är att något annat kommer dra in extrapengar istället, i stil med lootlådorna i Overwatch. Hur som helst försäkrar den här strategin att spelarbasen inte delas upp, alla kommer ha tillgång till allt vilket torde resultera i en längre livslängd för spelet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts