Agents of Mayhem – Volitions nya spel!

Agents of Mayhem – Volitions nya spel!

Deep Silver har utannonserat Volitions nästa spel – Agents of Mayhem utspelas i Saints Row-universumet och handlar om kampen mellan superagenterna i M.A.Y.H.E.M (the Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) och superskurkarna i L.E.G.I.O.N. (the League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations). Organisationernas respektive ledare heter Persephone Brimstone och Doctor Babylon, och de drabbar samman i Seoul, Sydkorea.

Spelet utlovar over-the-top-action i en öppen värld som delar vissa storyelement, symbolism och designiterationer med Saints Row-spelen. Agents of Mayhem ska representera kulmen på Volitions årtiondedjupa sandlådekunskaper och sprudlande kreativitet. Påstås det i pressreleasen, i alla fall.

Spelet planeras att släppas någon gång under 2017 och vi räknar med att höra mycket mer om det på E3.

Här är en trailer!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts