20:30 ser du PC Gamers egen E3-show här

20:30 ser du PC Gamers egen E3-show här

För andra året i rad håller PC Gamer sin egen E3-show. Pc-spelandet är som alla vet större, bredare och häftigare än någonsin så att inte ha en egen presskonferens i L.A. vore förstås absurt. Vi har (ännu!) inte avslöjat exakt vad ni kommer att se men i vår E3-special pratade vi en del om gästerna: Square Enix, Microsoft, Bohemia Interactive, Boss Key Studios och Paradox. Det här kommer att bli fett och det kommer framför allt att bli pc only.

PCGamer – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts