Witcher 3-patchen ger dig blod, vin och förfining

Witcher 3-patchen ger dig blod, vin och förfining

Idag släpps den andra och sista (nooo!) expansionen till The Witcher 3. Det kommer förstås bli svårt att ta farväl, men den feta patchen som ackompanjerar Blood and Wine kan göra det värt att göra om resan. (Och inte minst fortsätta den i Touissant.) Version 1.20 banar naturligtvis väg för expansionen men inkluderar också en rad förbättringar som påverkar grundspelet. Vi listar några av de viktigaste undertill, resten hittar ni här.

  • Numer kan du skala fiendernas nivå till din egen. Det är valfritt, och som gjort för spelare som tar sig an exakt varenda bisyssla på sin resa genom de norra kungadömena (och Touissant).
  • Boken A Miraculous Guide to Gwent är sannerligen ett mirakel. Den listar korten du saknar och ger dig ledtrådar till vart du hittar dem.
  • Ett nytt användargränssnitt i menyerna har länge varit eftertraktat. Nu får vi precis detta, med bland annat underkategorier och möjligheten att köpa saknade craftingresurser från köpmän direkt när de smider, snarare att traska fram och tillbaka i menyerna.
  • Snabbmenyn kan frysas helt snarare än att sakta ner betänkligt. Detta är också helt valfritt, men undertecknad som lider av beslutsångest kommer knarka denna möjlighet.
  • Årets patchnotering: “Fixes issue whereby Geralt’s clothing was not properly restored after sex scenes.” Vem hatar inte att råka ta på sig tröjan ut och in?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts