We’re live!

We’re live!

Välkommen till nya pcgamer.se!

I snart fem år har vi saknat en riktig sajt. Det finns en lång historia till varför, men ärligt talat, vill du höra den nu? Knappast.

 

När vi satte och ner och började planera den nya sajten hade vi förstås en mängd utmaningar och frågetecken framför oss. Några är avklarade respektive uträtade, medan andra kvarstår. Vi sade också tidigt att vi inte ville vänta. Visst hade vi kunnat implementera och polera tills fingrarna blödde, men en sajt blir ändå aldrig färdig. Det är en fortgående process. Därför kom vi fram till att vi föredrar vad som kan liknas vid en betalansering. Vi lanserar sajten helt enkelt, och fortsätter polerandet. Vilka bättre att agera QA-testare än världens bästa läsare, liksom?

Värt att hålla i åtanke är att nya pcgamer.se är en sajt helt kodad från scratch. Det betyder att det finns osannolikt mycket att göra! Ge oss lite tid och vi kommer bli riktigt bra. Målet är lika tydligt som ambitiöst: pcgamer.se ska bli den självklara platsen online för allt pc-spelsrelaterat.

När ni ser något galet, smått som stort, kontakta oss! Dra ett mail till red@pcgamer.se, bara.

 

Dag ett hittar ni bland annat

Nyheter
Gott om recensioner
På gångare
Lite Extraliv
Annons-, kontakt- och diverse information

 

På priolistan

Fortsätta lägga upp texter
Ocensurerat onlines återkomst (!)
Bloggfunktioner
Spelservrar

 

… och i pipen ligger bland annat

Regelbundna Youtubeklipp
En dedikerad e-sportavdelning
Spöa Red/Teama med Red
Podcast

 

Väl mött önskar PC Gamer-redaktionen!

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts