Hitman-trailer i 360 grader

Hitman-trailer i 360 grader

Idag släpps tredje avsnittet av Hitman (vars andra del var ett klart fall framåt) som tar Agent 47 och hans bleka hårbotten till marockanska Marrakech, vid foten av Atlasbergen. Vår agent är dock inte här för att njuta, utan har blodiga snarare än soliga avsikter. Han kommer vara hack i häl på bland andra en skum bankir, som gömmer sig på den blågula ambassaden. (Heja Sverige!) I den interaktiva trailern undertill kan vi däremot fokusera på att turista istället för att spilla blod. Filmen tar oss till olika delar av staden och med en fiffig kamera kan vi vrida vyn i 360 halsbrytande grader. Kanske döljer sig ett påskägg någonstans?

Nya Hitman inledde sin bana i mars genom en något underväldigande Parisvistelse, men det var bara första delen av sju och innan årets slut ska vi tas med till jordens alla hörn. För den som skyr den uppstyckade modellen är dock inte loppet kört: I januari nästa år kommer hela spelet släppas på skiva.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts