Guidad tur genom Mafia III:s New Orleans

Guidad tur genom Mafia III:s New Orleans

New Bordeaux är en fiktiv stad, vilket innebär att 2K Czech kan formge den för att skapa bästa möjliga förutsättningar för biljakter och vilda skottlossningar – något gängse stadsplanerare förmodligen inte tar hänsyn till. Bortom detta verkar det dock som om teamet gör allt för att pumpa in förebilden New Orleans själ och svängiga jazzhjärta.

New Bordeaux har nio distrikt, som du får lära känna mer i filmen undertill, vilka inkluderar bland annat det kända French Quarter med whiskeyhak och gatumusikanter. Det finns också en hamn, fattiga områden och inte minst träsket vi fick stifta nära bekantskap med i den första trailern. I oktober är det dags för oss att stifta bekantskap med Lincoln Clay, en veteran från Vietnam som saknar föräldrar men knappast en familj.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts